tolong bantuannya menemukan anak hilang (bbm)

Nyuwun bantuane tulung sebarke info iki: ono bocah umur 12th.. Lungo seko pos pengungsian di cangkringan ora pamit.. ciri2ne: dhuwure 120 cm,rambut ikal, kulit sawo mateng, agak susah omong,nganggo kaos ireng, SANDALE kegedhen..yen ngerti bocah kuwi tulung terke bali keluargane sing neng omah do nunggu.. soale SANDALE arep dinggo bapakne..suwun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s