ramalan kanjeng prabu joyoboyo (bbm)

Ramalan’e Prabu Joyoboyo :

nDunyo iki wis tuwo
Contone akeh joko dadi dudo
Akeh prawan sing nglahirno putro tanpo bopo
Akeh rondo towo2 rogo
Jare ra penak turu dw yen ra ono konco jejoko.
Akeh putro sing wani karo wong tuwo
Enek omah ibadat ora tau disobo
malah sing disobo omahe germo
Dijak ibadah mesti semoyo, jare sambat boyok’e loro
Sing meneng berarti rumongso
Sing ngguyu berarti kulino
Elingo yen dipundut sewayah2 ora enom ora tuwo
Malaikat podo ngincer sopo2
Mulo jo lali ibadah nang sing kuoso
Yen mati ben mlebu suargo
Yen mlebu suwargo jo lali BBne digowo
Ben iso ngabari konco2…

Heheheeheh

2 thoughts on “ramalan kanjeng prabu joyoboyo (bbm)

  1. selembar godong waru tk tulisi i love you,tp syang wong tuo ra setuju,wahai clon mertuoku aku tresno marang ank u,opo aq kurang ayuku?opo mergo kedawan untu?
    utowo mergo gusiki metu?
    oooh nasib q….
    clon mertuo jawab…………..”ora mergo kuwi clon mantuku,amargo kupingmu wis dadi sungu,yen dikandani wong tuo ora nggugu,kupinge ditindik 7,rambute disemir ungu,dikepang 3,mlaku dwe kro ngguya ngguyu,kyo sing mco tulisanku
    heheheheheheheheh……….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s