ramalam prabu jayabaya (bbm)

Ramalan’e Prabu Joyoboyo :
nDunyo iki wis tuwo
Contone akeh joko dadi dudo
Akeh prawan sing nglahirno putro tanpo bopo
Akeh rondo towo2 rogo
Jare ra penak turu dw yen ra ono konco jejoko.
Akeh putro sing wani karo wong tuo
Enek omah ibadat ora tau disobo
malah sing disobo omahe germo
Dijak ibadah mesti semoyo, jare sambat boyok’e loro
Sing meneng berarti rumongso
Sing ngguyu berarti kulino
Elingo yen dipundut sewayah2 ora enom ora tuwo
Malaikat podo ngincer sopo2
Mulo jo lali ibadah nang sing kuoso
Yen mati ben mlebu suargo
Yen mlebu suargo jo lali BBne digowo
Ben iso ngabari lan smsan karo konco2…
Wakakkkakakakakakakkaakkk………….

Posted with WordPress for BlackBerry.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s